skip to Main Content
Kickboksen Utrecht

Kickboksen in Utrecht: de ultieme workout

Kickboksen in Utrecht
Kickboksen bij Bootcamp Utrecht

Als je wilt afvallen, spieren wilt kweken en je uithoudingsvermogen wilt vergroten, dan moet je kickboksen proberen! Kickboksen is meer dan alleen stoten en trappen; het bevat elementen van diverse vechtsporten en zelfs yoga. Gecombineerd met onze overige bootcamp trainingen in Utrecht heb je hierdoor een effectieve en efficiënte full-body workout.

Meld je aan bij de bootcamp Kickboksen Utrecht voor boks en kickboks-trainingen in de buitenlucht! Om je te helpen beslissen of outdoor kickboksen in Utrecht iets voor jou is, volgen hier enkele goede redenen.

Gaat kickboksen alleen om slaan en stoten?

Bij kickboksen draait het zeker niet alleen om trappen en stoten – het is een full-body workout die cardio, behendigheid, balans, coördinatie en kracht combineert. Naast het versterken van je armen en bovenlichaam, verbeter je ook je flexibiliteit, bewegingsbereik en reflexen. Bovendien ben je al na één sessie doordrenkt van het zweet!

Kickboksen (of kickboxen) bij ons in Utrecht, in combinatie met bootcamp trainingen, is een geweldige full-body workout in een ontspannen sfeer.

Kickboksen Utrecht

Aparte kickboks-lessen voor dames bij Bootcamp Utrecht?

We bieden gecombineerde kickboks-trainingen. In een van onze groepen zijn we bijvoorbeeld momenteel met 7 mensen: drie mannen en vier vrouwen. Je kunt een energieke sfeer verwachten waar je je ondersteund voelt terwijl je fit wordt! Kickboksen is een sociale sport. Onze instructeurs richten zich op samenwerken en het aanleren van techniek.

Kickboks training wordt vaak omschreven als cardio-kickboksen of Muay Thai. Die laatste naam komt uit Thailand, waar Muay Thai of Thaiboksen eeuwen geleden is ontstaan.

Wat kan ik verwachten van mijn eerste boksles bij Bootcamp Utrecht?

Met onze gratis proefles ontdek je ons wisselende aanbod aan trainers en wat je van een les kunt verwachten. Proeflessen zijn beschikbaar wanneer het jou uitkomt. Veel plezier, push jezelf, zweet het uit en kom terug voor meer – wij wachten op je!

Waar in Utrecht worden de kickboks-trainingen aangeboden, en wat is het vaardigheids- en fitnessniveau?

Kickbokslessen worden aangeboden in het Griftpark, een prachtige buitensport locatie in Utrecht. Onze les duurt 60 minuten en is een totale workout voor beginners én gevorderde sporters.

Hoeveel kost dat?

Kickboks lessen in Utrecht

Voor het buiten sporten bij Bootcamp Utrecht betaal je € 35,- per 5 lessen. Maar we bieden ook leuke kortingen in de vorm van abonnementen.

Het proefpakket of “Try out pack” geeft je als nieuw lid een voorproefje van wat we met onze trainingen te bieden hebben. Hiermee kun je een aantal keren meedoen en zien of het iets voor je is.

Wie wordt mijn trainingspartner?

Als je een training volgt word je begeleid door een professionele trainer die ervoor zorgt dat je elke beweging aankunt, in je eigen tempo werkt en je gaandeweg aanmoedigt. De lessen zijn zeer beginnersvriendelijk. Maak je geen zorgen als het je eerste keer is dat je aan kickboksen doet. Onze trainingen zijn zo opgezet dat iedereen mee kan doen.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top