skip to Main Content
Kickboksen Utrecht

Kickboksen in Utrecht: de ultieme workout

Kickboksen in Utrecht
Kickboksen bij Bootcamp Utrecht

Als je wilt afvallen, spieren wilt kweken en je uithoudingsvermogen wilt vergroten, dan moet je kickboksen proberen! Kickboksen is meer dan alleen stoten en trappen; het bevat elementen van diverse vechtsporten en zelfs yoga. Gecombineerd met onze overige bootcamp trainingen in Utrecht heb je hierdoor een effectieve en efficiënte full-body workout.

Is dit iets voor jou als volwassen of student? Of zoek je een sport voor je kind? Meld je aan voor de gratis proefles kickboksen!

Gaat kickboksen alleen om slaan en stoten?

Bij kickboksen draait het zeker niet alleen om trappen en stoten – het is een full-body workout die cardio, behendigheid, balans, coördinatie en kracht combineert. Naast het versterken van je armen en bovenlichaam, verbeter je met deze personal training ook je flexibiliteit, bewegingsbereik en reflexen. Bovendien ben je al na één sessie doordrenkt van het zweet!

Kickboksen (of kickboxen) bij ons in Utrecht, in combinatie met bootcamp trainingen, is een geweldige full-body training in een ontspannen sfeer.

Kickboksen Utrecht

 

Gemengde kickboks-lessen voor dames en heren

We bieden enkel gecombineerde kickboks-trainingen. In een van onze groepen zijn we bijvoorbeeld momenteel met 7 mensen: drie mannen en vier vrouwen. Je kunt een energieke sfeer verwachten waar jij je ondersteund voelt terwijl je fit wordt! Kickboksen is een sociale sport. Onze instructeurs richten zich op samenwerken en het aanleren van techniek.

Kickboks training wordt vaak omschreven als cardio-kickboksen of Muay Thai. Die laatste naam komt uit Thailand, waar Muay Thai of Thaiboksen eeuwen geleden is ontstaan.

Wat kan ik verwachten van mijn eerste boksles in Utrecht?

Met onze gratis proefles ontdek je ons wisselende aanbod aan trainers en wat je van een les kunt verwachten. Proeflessen zijn beschikbaar wanneer het jou uitkomt. Veel plezier, push jezelf, zweet het uit en kom terug voor meer – wij wachten op je!

Wat zijn de voordelen van kickboksen en een kickboks workout?

Er zijn vele voordelen verbonden aan kickboksen en een kickboks workout. Ten eerste is kickboksen een uitstekende manier om in vorm te blijven, omdat het een intensieve workout is die veel calorieën verbrandt en de spieren van het hele lichaam traint. Bovendien kan kickboksen helpen om de coördinatie en het reactievermogen te verbeteren, omdat het vereist dat je snel op de voeten blijft en op verschillende manieren reageert op aanvallen.

Andere voordelen van kickboksen en een kickboks workout zijn onder meer:

  • Kickboksen is een effectief middel om stress te verminderen, omdat het een uitlaatklep biedt voor frustraties en emoties. Tijdens een kickboks workout kan het fysieke uitlaatklep helpen om mentale spanning te verminderen.
  • Door te leren hoe je jezelf kunt verdedigen, kan kickboksen je zelfvertrouwen verhogen. Dit kan vooral nuttig zijn voor mensen die zich onzeker voelen of bang zijn in bepaalde situaties.
  • Kickboksen kan de gemoedstoestand verbeteren, omdat het endorfine aanmaakt, wat het gelukshormoon is. Dit kan leiden tot een algeheel gevoel van welzijn en een betere gemoedstoestand.
  • Omdat kickboksen een intensieve workout is, kan het helpen om makkelijker in slaap te vallen en dieper te slapen. Dit kan leiden tot een betere nachtrust en meer energie overdag.

Waar in Utrecht worden de kickboks-trainingen aangeboden, en wat is het vaardigheids- en fitnessniveau?

Kickbokslessen worden aangeboden in het Griftpark, een prachtige buitensport locatie in Utrecht. Onze les duurt 60 minuten en is een totale workout voor beginners én gevorderde sporters.

Hoeveel kost dat?

Kickboks lessen in Utrecht

Voor het buiten sporten bij Bootcamp Utrecht betaal je € 35,- per 5 lessen. Maar we bieden ook leuke kortingen in de vorm van abonnementen.

Het proefpakket of “Try out pack” geeft je als nieuw lid een voorproefje van wat we met onze trainingen te bieden hebben. Hiermee kun je een aantal keren meedoen en zien of het iets voor je is.

Wie wordt mijn trainingspartner?

Als je een training volgt word je begeleid door een professionele trainer die ervoor zorgt dat je elke beweging aankunt, in je eigen tempo werkt en je gaandeweg aanmoedigt. De lessen zijn zeer beginnersvriendelijk. Maak je geen zorgen als het je eerste keer is dat je aan kickboksen doet. Onze trainingen zijn zo opgezet dat iedereen mee kan doen.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top