Bootcamp voor kinderen Utrecht

Kinderen laten sporten, spelen en lol hebben in de buitenlucht? Boek dan een bootcamp voor kinderen in Utrecht! Ons KidsFit Bootcamp is een favoriet onder velen dankzij de combinatie tussen spelenderwijs leren, actief bewegen en lekker buiten zijn. Kinderen zijn al welkom bij ons bootcamp vanaf 4 jaar en onze deskundige trainers maken een leuk sportschema aan de hand van de leeftijden van de deelnemers. Laat jouw kinderen zo vroeg mogelijk zien hoe leuk sporten kan zijn en plan samen met ons een bootcamp voor kinderen in Utrecht in!

  • Te boeken als losse activiteit of als wekelijks programma
  • Maximaal 16 kinderen (bij meer worden de groepen opgesplitst)
  • Voor kinderen vanaf 4 jaar
  • Bootcamp diploma achteraf
bootcamp voor kinderen utrecht

KidsFit Bootcamp!

Tijdens KidsFit Bootcamp draait het om samen sporten, spelen, lol hebben, spieren trainen, actief zijn en werken aan hun zelfvertrouwen. Kinderen kunnen samen met hun vriendjes een leuke ochtend of middag tegemoet gaan terwijl ze samen ons bootcamp voor kinderen in Utrecht ontdekken.

Een ervaren trainer, die precies weet wat een leuk en passend schema is voor kinderen, zorgt ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft en dat er wordt ervaren hoe leuk het is om te bewegen. Boek bij ons een bootcamp of boks clinic en zorg voor een goede conditie van jouw kind!

Het leukste bootcamp voor kinderen in Utrecht

Ons KidsFit Bootcamp is ideaal voor de buitenschoolse opvang, scholen en kinderfeestjes. Een sessie boeken kan als losse activiteit of als wekelijks programma en behandelen wij op aanvraag. Je kunt een groep van maximaal 16 kinderen aanmelden, en zijn het er meer? Dan wordt het aantal kinderen opgesplitst in twee groepen. Dit doen wij zodat ieder kind wordt gezien en het mogelijk blijft voor de trainer om bij te springen als er assistentie nodig is. Aan het einde van ons bootcamp voor kinderen in Utrecht krijgt iedereen een bootcamp-diploma om deze leuke en sportieve middag te onthouden!

  • Laat kinderen het plezier in sporten ontdekken;
  • Beweging op een leuke, leerzame manier;
  • De conditie wordt verbeterd;
  • Gezellig samenwerken;
  • Verbetering van verschillende motorische vaardigheden;
  • Wij bieden de leukste bootcamp voor kinderen in Utrecht al vanaf €95,- per uur aan!

Samen buiten spelen en sporten

Ben jij benieuwd of een bootcamp voor kinderen in Utrecht een succes is voor kinderen op jouw school of BSO? Maak dan vrijblijvend kennis met ons. Wij vertellen je graag hoe onze lessen in elkaar zitten, welke actieve opdrachten er aan bod komen en hoe het ervaren wordt om lekker buiten met elkaar te sporten.

We hebben een variërend aanbod in activiteiten en zorgen ervoor dat elke bootcamp er anders uit ziet. Samen werken we naar steeds betere resultaten en groeien de activiteiten mee met de leeftijden en conditie van de kinderen in een groep.

Zou jij graag een bootcamp voor kinderen in Utrecht willen boeken als verjaardagsfeestje? Dan maken we er een extra gezellige training van met opdrachten waar creativiteit, plezier en samenwerking centraal staan.

Join us

Probeer nu bootcamp voor kinderen in Utrecht!

Wil jij een groep aanmelden voor het leukste bootcamp voor kinderen in Utrecht? Dan komen we naar jouw locatie naar keuze, om in het groen (of bij slecht weer overdekt) ons bootcamp te organiseren. Dit doen we uiteraard in Utrecht, maar ook in de dorpen in de buurt! Onze ervaren trainers zorgen ervoor dat iedere deelnemer een leuke ervaring heeft tijdens onze KidsFit Bootcamp en dat er gewerkt blijft worden aan mooie resultaten en een fijne samenwerking.

Wil jij kennis met ons maken met onze leuke trainers, meer informatie of een offerte aanvragen? Dan kun je gerust contact met ons opnemen via info@bootcamputrecht.nl. We vertellen graag meer over de activiteiten, onze werkzaamheden en de mogelijkheden. Tot snel bij Bootcamp Utrecht!

trainers bootcamp voor kinderen utrecht