Wim hof methode

De Wim Hof workshops zijn te boeken voor jouw organisatie of groep. De workshop is af te stemmen op jullie wensen en locatie. Ook is het mogelijk om een vitaliteitspakket af te nemen die kan bestaan uit: 

wim hof methode
workshop wim hof methode

workhop 1: ademhalingsoefeningen & ijsbad

Workshop details:

De 2,5 uur durende workshop biedt een introductie tot de Wim Hof Methode. Onder begeleiding van een gecertificeerde instructeur leer je de ademhalingsoefeningen en ervaar je het ijsbad in een veilige en ondersteunende omgeving. 

Ademsessie:

Tijdens de ademsessie leer je de speciale Wim Hof Methode ademhalingsoefeningen. Deze technieken helpen je om je zuurstofopname te optimaliseren, wat leidt tot verhoogde energie en verminderde stress. 

Ijsbad:

Door blootstelling aan kou leer je je lichaam en geest te kalmeren, wat ontstekingen vermindert en de doorbloeding verbetert. Onze instructeur begeleidt je in een veilige omgeving door je ijsbad ervaring. Dit ijsbad nemen we mee naar de locatie. Hierom is het voor de locatie van belang dat er stromend water aanwezig is. 

workhop 2: de wim hof methode: 'Ontdek de kracht van je lichaam en geest'

Workshop details:

We bieden ook nog een workshop aan van 4 uur, waarbij er nog dieper wordt ingegaan op de wetenschap rondom de Wim Hof Methode. En hoe deze het beste voor jou toepasbaar is. 

De workshops zijn ook buiten regio Utrecht te boeken, we komen graag op locatie. Neem contact met ons op info@bootcamputrecht.nl !