WIE WIJ ZIJN

Over ons

Welkom bij bootcamp Utrecht

Welkom bij Bootcamp Utrecht, waar passie voor beweging en buitensport samenkomen! Wij zijn Anouk en Remco, de trotse oprichters van deze energieke bootcamp organisatie. Na jarenlang met enthousiasme les te hebben gegeven bij The Bootcampclub, hebben we in 2020 besloten om onze eigen weg te gaan en een unieke bootcamp-community te creƫren in het hart van Utrecht.

Bij Bootcamp Utrecht draait alles om uitdaging en plezier. Onze trainingen halen je zeker uit je comfortzone, maar altijd met een glimlach op je gezicht. Onze aanpak combineert individuele inspanning met het krachtige gevoel van samenzijn. Dus, terwijl je alleen naar de training komt, sta je er nooit alleen voor.

Maar we bieden meer aan dan alleen trainingen. Bij Bootcamp Utrecht geloven we in het vergroten van het saamhorigheidsgevoel. Daarom organiseren we regelmatig unieke evenementen die onze deelnemers samenbrengen. Of het nu gaat om een spannende Obstacle Run, een hilarische Foute Kersttruien Bootcamp of een intensieve training op het strand, elk evenement versterkt de band tussen onze leden en zorgt voor blijvende herinneringen.

Dus, als je op zoek bent naar een unieke buitensportervaring die zowel uitdagend als vermakelijk is, sluit je dan aan bij

Bootcamp Utrecht!

buiten personal training utrecht
outdoor sportschool in utrecht

Het team

Remco trainer bootcamp Utrecht

Remco

Eigenaar & TRAINER

Anouk trainer bootcamp utrecht

Anouk

Eigenaar & TRAINER

Daniel

Daniel

Trainer

Hidde

Hidde

Trainer

Willemijn

Willemijn

Trainer

Richard

Richard

Trainer

sam

Sam

Trainer

Michaela

Michaela

Trainer

Sharon

Sharon

Trainer

Malou

Lindsey

Trainer

Lindsey

Malou

Trainer

Helma

Helma

Trainer

Rhea

Rhea

Trainer

Laurens-Jan

Laurens-Jan

Trainer

jij

Jij?

Trainer

Join our team

Wij
zoeken
jou

Wil jij graag bij het team van Bootcamp Utrecht horen…?

Stuur dan nu je CV en motivatie via onderstaande knop!

park sporten bootcamp utrecht