skip to Main Content

Contact

Info@bootcamputrecht.nl

Ingen Houszstraat 28a

3514 HW Utrecht

(06) 48520933

KvK 81233698 | BTW nr. NL862005152b01

Contactformulier

FAQ

1. Wat voor een oefeningen kan ik verwachten tijdens een bootcamp?

Tijdens de Regular Bootcamp en de Bootcamp Medium/High zullen we alleen maar bodyweight oefeningen doen, zoals squats, push ups, wall-sit, planken, rennen, lunges, jumping jacks enz. Met CrossCamp worden er wel materialen gebruikt. Ervaring met het trainen met materialen is niet nodig.

2. Moet ik heel fit zijn om mee te kunnen doen?

Dit verschilt per type les. Voor de Regular Bootcamp zorgen we ervoor dat ieder niveau uitgedaagd wordt. Voor de CrossCamp en de Bootcamp Medium/High heb je wel een basis conditie nodig.

3. Gaat de training altijd door?

Dit proberen we uiteraard wel, maar bij noodweer mag de trainer op locatie zelf bepalen of hij of zij het niet verantwoord vindt. Mocht er een les komen te vervallen in verband met te weinig animo (minimaal 3), dan zullen we de les uiterljik 2 uur van tevoren annuleren.

4. Hoelang van tevoren kan ik me aan- of afmelden?

Je kunt je tot 1 minuut voor het begin van de les inschrijven. Afmelden voor de ochtendlessen kun je doen tot 22u de avond ervoor. Voor de avondlessen kun je je afmelden tot 4 uur voordat de les start. Schrijf je je uit na deze termijnen, dan vervalt je credit.

5. Kan ik een introducé meenemen?

Dat kan zeker! Deze persoon moet zich dan via de SportBit app registreren en inschrijven voor een proefles (als deze persoon de intentie heeft om lid te worden) of hij/zij kan kiezen voor een ‘Losse les’

6. Hoe sluit ik een abonnement af? En hoe koop ik een rittenkaart?

Ga in de SportBit app naar ‘Lidmaatschap’, kies dan voor ‘Abonnement’ of ‘Rittenkaart’. Hier kun je het abonnement of rittenkaart kiezen die het beste bij jou past.

7. Wordt mijn abonnement automatisch verlengd?

Ja. Stel, je jaarabonnement loopt af, dan zal je abonnement steeds verlengt worden met een (duurder)maandabonnement. Je krijgt op tijd een bericht van ons als je abonnement afloopt.

8. Kan ik mijn abonnement of rittenkaart bevriezen?

Bij zware blessures, langdurige ziekte, zwangerschap of een langdurig verblijf in het buitenland, kan de geldigheid van de rittenkaart of het abonnement worden opgeschort of gepauzeerd. Dit gaan altijd in overleg met ons.

9. Kan iemand anders op mijn abonnement of rittenkaart sporten?

Nee. Een abonnement of rittenkaart is persoonsgebonden.

10. Hoe zeg ik mijn abonnement op?

Dit kun je zelf regelen via de app, onder ‘Abonnement’. Let op! Bij een maandabonnement heb je een hele kalendermaand opzegtermijn. Voorbeeld: Je zegt op 25 maart op. Je abonnement loopt dan nog door tot 1 mei.

11. Houden jullie rekening met corona?

Jazeker. We zullen altijd de regels van het RIVM volgen. Dit wordt ook verwacht van de deelnemers in de les.

12. Hoe schrijf ik mij in voor een les?

Ga in de app naar ‘Rooster’, dan kies je het park waar je wilt trainen en dan kun je kiezen of je een ‘Kalender’ ziet of een ‘Lijstweergave’. Kies vervolgens de training waaraan jij wilt deelnemen.

13. Ik heb een abonnement afgesloten en de eerste keer wordt er een hoger bedrag dan het maandbedrag afgeschreven, hoe kan dat?

Het abonnementsgeld wordt altijd aan het begin van de maand afgeschreven. Dat betekent dat als je, stel halverwege maart start, er begin april het maandbedrag voor april PLUS nog de halve maand maart, afgeschreven wordt. Daarna wordt er gewoon elke maand het maandelijkse abonnementsgeld afgeschreven.

14. Hebben jullie een handleiding voor het gebruik van de app SportBit?

Ja. Deze krijg je van ons altijd bij je inschrijving. Heb je deze nog niet ontvangen, stuur dan even een mail naar info@bootcamputrecht.nl

15. Geven jullie ook Personal Training?

Ja wij geven ook personal training! Via ons contactformulier kan je jouw wensen doorgeven en dan zoeken wij een passende trainer en locatie voor je.

16. Wat neem ik mee als ik ga bootcampen?

Eigenlijk is het enige wat je nodig hebt een flesje water! Je sportkleren heb je al aan bij aankomst. Verder is het handig om laagjes aan te trekken en geen grote jassen of tassen mee te nemen.

Back To Top