Kids bootcamp

Avontuurlijke kids bootcamp in Utrecht: laat je kinderen genieten van sport, spel en buitenplezier! Onze KidsFit Bootcamp is een absolute favoriet van velen, waar kinderen spelenderwijs leren, actief bewegen en volop van de buitenlucht genieten. Zelfs de kleintjes vanaf 4 jaar zijn van harte welkom en onze deskundige trainers stellen aangepaste sportprogramma’s op, rekening houdend met de verschillende leeftijden van de deelnemers. Gun je kinderen een vroege kennismaking met het plezier in sporten en plan samen met ons een kids bootcamp in!

  • Kies tussen losse activiteiten of wekelijkse sessies;
  • Groepsgrootte tot 16 kinderen (bij meer aanmeldingen splitsen we de groepen);
  • Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
kids bootcamp

Ken jij ons KidsFit Bootcamp al?

Tijdens ons KidsFit Bootcamp gaat het om samen sporten, spelen, plezier hebben, spieren trainen, actief bezig zijn en werken aan zelfvertrouwen. Kinderen beleven samen met hun vriendjes een geweldige tijd tijdens ons kids bootcamp.

Een ervaren trainer, die natuurlijk een leuk en passend programma voor kinderen samen kan stellen, zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt en ontdekt hoe leuk buiten bewegen kan zijn. Kies voor onze bootcamp of breakdance clinic en zorg voor een uitstekende conditie voor jouw kinderen!

Het leukste kids bootcamp in de buurt!

Ons KidsFit Bootcamp is perfect geschikt voor BSO’s, scholen en kinderfeestjes. Je kunt ervoor kiezen om een sessie als losse activiteit te boeken of als wekelijks programma, het kids bootcamp kun je op aanvraag bij ons boeken. We staan open voor verzoeken en passen waar mogelijk onze planning graag aan op jouw wensen. Een groep bestaat maximaal 16 kinderen. Wil je meer kinderen aanmelden? Dan zullen we de groep opsplitsen in twee groepen, zodat we elk kind de aandacht kunnen geven die het verdient en onze trainer kan bijstaan wanneer er hulp nodig is. Na afloop van onze kids bootcamp krijgt elk kind een bootcamp-diploma als aandenken aan deze leuke en sportieve middag!

  • Ontdek het plezier van sporten voor kinderen;
  • Leuke en educatieve bewegingsactiviteiten;
  • Verbetering van de conditie;
  • Gezelligheid en samenwerking;
  • Versterking van diverse motorische vaardigheden;
  • Wij bieden de leukste bootcamp voor kinderen in Utrecht al vanaf €95,- per uur aan!
  •  

Buiten sporten met plezier

Wil je graag weten of het kids bootcamp een succes is voor kinderen op jouw school of BSO? Maak dan vrijblijvend kennis met ons. Wij vertellen je graag hoe onze lessen in elkaar zitten, welke actieve opdrachten er aan bod komen en hoe het ervaren wordt om lekker buiten met elkaar te sporten.

We bieden een gevarieerd aanbod aan activiteiten en zorgen ervoor dat elke bootcamp uniek is. Samen werken we aan steeds betere resultaten en passen we de activiteiten aan op de leeftijd en conditie van de kinderen in de groep.

Als je geïnteresseerd bent in het boeken van een kids bootcamp als verjaardagsfeestje, zullen we ervoor zorgen dat het een extra gezellige training wordt met opdrachten waarbij het draait om creativiteit, plezier en samenwerking.

Join us

Ontdek nu kids bootcamp!

Ben je geïnteresseerd in het inschrijven van een groep voor het kids bootcamp? Dan komen we naar jouw locatie naar keuze, om in het groen (of bij slecht weer overdekt) ons kids bootcamp te organiseren. Dit doen we uiteraard in Utrecht, maar ook in de dorpen in de buurt!

Onze ervaren trainers zorgen ervoor dat elke deelnemer een geweldige tijd heeft tijdens onze KidsFit Bootcamp en we blijven werken aan het behalen van mooie resultaten en het bevorderen van een goede samenwerking.

Als je meer informatie wilt, vrijblijvend kennis wilt maken of een offerte wilt ontvangen, kun je gerust contact met ons opnemen via info@bootcamputrecht.nl. We staan klaar om je alles te vertellen over de activiteiten, onze aanpak en de mogelijkheden. We kijken ernaar uit om je binnenkort te zien bij Bootcamp Utrecht!

trainers kids bootcamp