Volg een gratis proefles

Sporten in Utrecht

Ben jij op zoek naar een leuke en effectieve manier om buiten te sporten in Utrecht? Schrijf je dan in voor een gratis proefles bij Bootcamp Utrecht! Wij bieden persoonlijke training in groepsverband, waarbij jij wordt gemotiveerd door onze deskundige trainers die jou persoonlijke aandacht bieden. Zo kun jij alles uit jezelf halen terwijl je de vele voordelen van sporten in een groep ervaart. Kies uit diverse trainingen op een van onze 5 mooie buitenlocaties bij jou in de buurt. Onze trainers beschikken ieder over hun eigen specialisme, waardoor jij breed getraind kunt worden.

Wil jij lekker buiten sporten in Utrecht in een leuke groep onder leiding van vakkundig opgeleide trainers? Volg dan een proefles Bootcamp, BBB-Bootcamp, CrossCamp, BoksCamp of kies voor een sessie Personal Training.

buiten sporten utrecht

Heerlijk buiten sporten in Utrecht

Wij vinden het belangrijk dat iedereen voordelig kan sporten, ook bij het krijgen van persoonlijke begeleiding. Daarom kun je bij ons al vanaf €37,50 per maand 5 keer per week een training boeken! En wil je onbeperkt trainingen volgen? Dan haal je dat er zo uit! Het kost je slechts €45,-.

En wist je dat als iemand via jou bij ons een abonnement afsluit, je zelf tot drie keer toe per jaar een hele maand gratis kunt sporten? Dat is nog eens motivatie! Lees hier alle voorwaarden van onze Buddy Actie. Bekijk onze diverse abonnementen op de website en kies het abonnement die het beste past bij jouw persoonlijke wensen en agenda.

Volg bij ons de volgende trainingen!

Bootcamp

Buiten in groepsverband trainen met aandacht voor jouw uithoudingsvermogen, kracht en conditie.

BBB-Bootcamp

Train jouw buik, billen en benen extra efficiënt tijdens deze bootcamp.

CrossCamp

Een bootcamp waarin je traint met materialen zoals kettlebells, TRX en dumbells, vooral in circuit vorm.

BoksCamp

In ons BoksCamp komt het beste van boksen en bootcamp samen!

Personal Training

Volg een trainingsprogramma dat speciaal op jou is afgestemd, gebaseerd op jouw resultaten en voortgang.

Persoonlijke begeleiding en aandacht

Wil je graag beginnen met sporten in Utrecht in de buitenlucht? Dan kun je je direct inschrijven voor een gratis proefles bij Bootcamp Utrecht. Tijdens deze les kun je zelf ervaren hoe het eraan toegaat en ontdekken of trainen in groepsverband iets voor jou is.

Onze ervaren trainers zullen meteen kijken hoe ze jou het beste kunnen begeleiden en samen bespreken jullie jouw wensen en doelen. Hoewel je in een groep traint, werk je individueel aan je persoonlijke doelen, met ondersteuning van onze enthousiaste trainers. Bij Bootcamp Utrecht haal je het maximale uit jezelf!

Naast onze diverse trainingen organiseren we elke twee maanden een evenement. Dit kan variëren van een sportieve activiteit tot een gezellig kopje koffie drinken na het sporten. Een leuke manier om de rest van de sporters te leren kennen!

Join us

Sporten in Utrecht, helemaal zoals jij dat wilt

Kies voor persoonlijke begeleiding terwijl je heerlijk buiten sport in Utrecht. Geniet van de voordelen van sporten in groepsverband, werk aan je conditie en ontmoet nieuwe mensen. Schrijf je vandaag nog in voor een gratis proefles en ontdek of Bootcamp Utrecht de juiste plek voor jou is.

Mocht je meer willen weten over onze deskundige trainers of meer informatie willen over jouw mogelijkheden bij Bootcamp Utrecht, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je meer te vertellen over onze werkwijze. We gaan graag samen aan de slag om al jouw sportieve doelen te bereiken!

sporten utrecht