Volg een gratis proefweek

Buiten sporten in Utrecht

Ben jij op zoek naar een leuke en effectieve manier om buiten te sporten in Utrecht? Schrijf je dan in voor een gratis proefles bij Bootcamp Utrecht! Wij zijn een sportschool waarbij jij heerlijk buiten kunt trainen. We bieden persoonlijke training in groepsverband, waarbij jij wordt gemotiveerd door onze deskundige trainers die jou persoonlijke aandacht bieden. Haal het maximale uit jezelf naar boven met een sportschool die buiten traint in groepsverband. Kies uit diverse trainingen op een van onze 5 mooie buitenlocaties bij jou in de buurt. Onze trainers beschikken ieder over hun eigen specialisme, waardoor jij breed getraind kunt worden.

Wil jij lekker buiten sporten in Utrecht in een leuke groep onder leiding van vakkundig opgeleide trainers? Volg dan een proefles Bootcamp, BBB-Bootcamp, CrossCamp of BoksCamp bij onze outdoor sportschool!

buiten sporten utrecht

Heerlijk buiten sporten in Utrecht

Wij vinden het belangrijk dat iedereen voordelig kan sporten, ook bij het krijgen van persoonlijke begeleiding. Daarom kun je bij ons al vanaf €30 per maand 5 keer per maand een training boeken. En wil je onbeperkt trainingen in onze outdoor sportschool volgen? Dan haal je dat er zo uit. Het kost je slechts €45,-. Als student ben je met ons studentenabonnement zelfs maar €35,- kwijt per maand! Ook als je op zoek bent naar meer flexibiliteit in je sportschema hebben we een oplossing. Met de rittenkaart kun jij het aantal trainingen die je wilt helemaal zelf invullen over een bepaalde periode. Ga voor een rittenkaart van €99,- voor 10 trainingen in 6 maanden, of kies voor 25 trainingen in 12 maanden voor €215,-.

Ook leuk om te weten: als iemand via jou bij ons een abonnement afsluit, mag je zelf tot drie keer toe per jaar een hele maand gratis sporten! Dat is nog eens motivatie! Lees hier alle voorwaarden van onze Buddy Actie. Bekijk onze diverse abonnementen op de website en kies het abonnement die het beste past bij jouw persoonlijke wensen en agenda.

Volg deze trainingen bij onze outdoor sportschool!

Bij onze buiten sportschool bieden we verschillende trainingen aan, zodat er altijd wel iets is wat bij jou past. Hier zijn een aantal opties:

Bootcamp

Buiten in groepsverband trainen met aandacht voor jouw uithoudingsvermogen, kracht en conditie.

BBB-Bootcamp

Train jouw buik, billen en benen extra efficiënt tijdens deze bootcamp.

CrossCamp

Een bootcamp waarin je traint met materialen zoals kettlebells, TRX en dumbells, vooral in circuit vorm.

BoksCamp

In ons BoksCamp komt het beste van boksen en bootcamp samen!

Personal Training

Volg een trainingsprogramma dat speciaal op jou is afgestemd, gebaseerd op jouw resultaten en voortgang.

Persoonlijke begeleiding en aandacht

Wil je graag beginnen met buiten sporten in Utrecht? Dan kun je je direct inschrijven voor een gratis proefles bij onze buiten sportschool. Tijdens deze les kun je zelf ervaren hoe het eraan toegaat en ontdekken of trainen in groepsverband iets voor jou is.

Onze ervaren trainers zullen meteen kijken hoe ze jou het beste kunnen begeleiden tijdens het bespreken van jouw wensen en doelen. Hoewel je in een groep traint, werk je individueel aan je persoonlijke doelen, met ondersteuning van onze enthousiaste trainers. Bij Bootcamp Utrecht haal je het maximale uit jezelf!

Wil jij een sportschool waar je buiten kunt trainen? Naast onze diverse trainingen organiseren we elke twee maanden een evenement vanuit onze outdoor sportschool. Dit kan variëren van een sportieve activiteit tot een gezellig kopje koffie drinken na het sporten. Een leuke manier om de rest van de sporters te leren kennen!

Join us

Buiten sporten in Utrecht, helemaal zoals jij dat wilt

Kies voor persoonlijke begeleiding terwijl je heerlijk buiten sport in Utrecht. Geniet van de voordelen van een buiten sportschool die traint in groepsverband, werk aan je conditie en ontmoet nieuwe mensen. Schrijf je vandaag nog in voor een gratis proefles en ontdek of Bootcamp Utrecht de juiste plek voor jou is.

Mocht je meer willen weten over onze deskundige trainers of meer informatie willen over jouw mogelijkheden bij Bootcamp Utrecht, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je meer te vertellen over onze werkwijze. Schrijf je in bij onze sportschool en begin met lekker buiten trainen!

sporten utrecht