Volg een gratis proefweek

Sporten in Utrecht als student

Wil jij als student lekker sporten in de buitenlucht van Utrecht? Kom dan een gratis proefweek sporten volgen! Bij Bootcamp Utrecht krijg je in groepsverband persoonlijke training op een van onze 5 buitenlocaties. Je wordt begeleid door onze deskundige trainers die allemaal over hun eigen specialisme beschikken. Zo wordt het maximale uit jou gehaald en word je echt gezien, terwijl je kunt genieten van de voordelen van bewegen in groepsverband.

Schrijf je als student voor een extra voordelige prijs bij ons in en word maximaal gemotiveerd door onze enthousiaste trainers! Wil jij zorgeloos sporten in Utrecht als student? Volg dan een proefweek Bootcamp, BBB-Bootcamp, CrossCamp, of BoksCamp.

sporten utrecht student

Voordelig sporten in Utrecht als student!

Wij bieden veel verschillende lessen aan, waardoor jij kunt kiezen uit een uitgebreid sportaanbod. Als je druk bent met je studie, is het belangrijk dat je tijdens de uren dat je wél kunt sporten ook alles uit jezelf kunt halen. Onze trainers zijn vakkundig opgeleid en kunnen jou helpen om topresultaten te behalen. Natuurlijk houden wij er rekening mee dat de klassen niet te groot worden: zo kunnen we jou de hoge kwaliteit training blijven bieden.

Speciaal voor studenten bieden we een leuke korting aan! Ons studentenabonnement is geldig voor voltijdstudenten op het hbo of wo en maakt buitensporten in de mooiste parken van Utrecht betaalbaar. Train 5 keer per maand voor slechts €30 p.m. of onbeperkt voor € 35 p.m. En sluit er iemand via jou een abonnement bij ons af? Dan kun jij tot drie keer toe per jaar een hele maand gratis sporten! Lees hier alle voorwaarden van onze Buddy Actie.

Welke trainingen kun je bij ons volgen?

Bootcamp

Buiten werken aan jouw uithoudingsvermogen, kracht en conditie in groepsverband.

BBB-Bootcamp

Jouw buik, billen en benen staan bij deze bootcamp in het middelpunt.

CrossCamp

Een bootcamp waarin je traint met materialen zoals kettlebells, TRX en dumbells, veelal in circuit vorm.

BoksCamp

Een uitdagende combinatie tussen boksen en bootcamp!

Beginnen met sporten in Utrecht als student?

Als jij benieuwd bent naar hoe het er bij Bootcamp Utrecht aan toe gaat, kun je je direct inschrijven voor een gratis proefweek sporten.

Zo kun je zelf ervaren of dit is wat je zoekt en sporten in groepsverband de juiste manier van trainen voor jou is. Tijdens deze proefweek sporten kijken we meteen naar hoe we jou het beste kunnen trainen en bespreken we samen jouw wensen en doelen.

Hoewel je terechtkomt in een groep, werkt iedereen individueel aan het behalen van persoonlijke doelen, waar onze ervaren en enthousiaste trainers jullie maar al te graag in ondersteunen. Als jij begint met sporten in Utrecht als student, haal je bij Bootcamp Utrecht het maximale uit je beschikbare tijd.

Join us

Heerlijk buiten sporten met leeftijdsgenoten!

Ook niet onbelangrijk: elke twee maanden organiseren we een evenement! Dit kan variëren van een sportief evenement tot het gezamenlijk drinken van een kopje koffie na afloop van de training. Een leuke manier om meerdere sporters van Bootcamp Utrecht te leren kennen! Kom jij langs voor een proefweek sporten in de buitenlucht? Schrijf je dan in voor de training die jij graag zou willen volgen.

Ben je benieuwd naar de werkwijze van onze deskundige trainers of wil je meer weten over jouw mogelijkheden bij Bootcamp Utrecht? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij je meer kunnen vertellen. Kies voor persoonlijke begeleiding terwijl je lekker sport in de buitenlucht. Wil jij sporten in Utrecht als student? Dan ben je bij ons meer dan welkom!